Me miss you

Idag drömde jag om min älskade Viktor. Jag saknar min ponnie så jävla mycket. Kan jag bara få tillbaka honom?

Centralskolan del 2



Ni som inte har sett den, se den. Och helst imorgon!

Keep it cool

Jag vill ut. Det är vad jag är sugen på. Inte sitta hemma och se film. Bläääää! 

Nästa vecka ska jag på onsdagsmorgonen innan skolan övningsköra på körskola och på torsdagsmorgonen ska jag röntgas! Inte nog med detta är det en 10 grejer till säkert som ska göras. Mycket ståhej. Och jag är rädd för att röntgas!


I will always be with you

Idag blir det engelskatal för hela slanten. Eventuellt blir det lunch med mamma och martina och kanske pappa efter skolan. Får väl se hur glad marty blir om jag följer med =)

Jag saknar att ha häst och få rida mest av allt. Det är sjukt vilken abstinens och saknad jag har.

Mysdag

Yepp gick upp vid sisådär 10 och var otroligtnog pigg! Vid 12 åkte jag och Sarah till stan för att först äta på Sandys och sen fika på ett mysigt café. Inte nog med det finslipade vi på mitt engelskatal jag ska hålla imorn.. Sedan blev det gammalt hederligt häng i stallet. So you know.

Jag och S storhandlade idag också (haha), nu har vi mat för 1300 kr här hemma. Smarrigt. Inte nog med detta såg vi en underbar och sorglig film nyss med Will Smith, Seven Pounds heter den!

Det här med att sälja saker

Jag har jättesvårt för att sätta pris på begagnade saker. Speciellt när jag säljer det till vänner. Jag menar om ett par märkes benskydd kostar 500 kr nypris och mina är rätt slitna. Kan man sälja de för 150-200 då? Kanske är för mycket... Uuusch detta är inte kul, men lite klirr i kassan blir det väl i slutändan.

(Jag snackar hästgrejer här vet ni)

Mysterium

Jag kan inte släppa att min granne troligtvis heter Pepsi. Det är så sjukt. Jag måste fråga!

Tänk om

När jag satt på bussen hem idag hade jag önskat att jag kunde läsa folks tankar. Att man hör vad den man kollar på tänker. Förstår ni hur ballt.  (Heroes inspirerad, i know)  Jag tror till och med att jag skulle kunna betala för det. Däremot skulle det nog i längden inte vara allt för kul. Man får nog reda på mycket saker som inte skulle göra en så himla glad.

För en dag skulle det vara coolt, men i längden blir det nog fruktansvärt jobbigt när allt kommer omkring..

Dagens

Största plus: Vi ska få börja med hemsidor igen, nu på Webbdesignen!

Största minus: Allt detta matte-plugg som är nödvändigt

Delikatess!



Detta är världens godaste yoghurt! That's for fucking sure!

The past

Just nu är jag inne i en period då jag ofta drömmer om det förflutna, det som redan har hänt. Fast självklart händer allt inte på exakt samma sätt, jag menar det är ju en dröm. Inte nog med detta drömmer jag mycket hela tiden. Förut mindes jag ca en dröm i veckan. Nu är det flera stycken varje natt. Konstigt det där.

Dårar i farten

En dåre har tagit upp kontakten med K. Jag vet inte, men varför vill alla som just blivit dumpade av sina pojkvänner ta tillbaka det gamla, sina gamla vänner? Det är alltid så. Det är ohyffsat och taskigt. Denna dåre försöker manipulera K. haha. Men tur att hon är starkare än så. För det hoppas jag. Dåren är inte värd sina gamla vänner som hon lämnade i sticket. Det är ingen som beter sig så. Men alltid så händer det ändå, och det finns svaga människor överallt. Självklart kan människor förändras, och jag kan väl inte annat en tycka en gnutta synd om dåren.. samtidigt som det är hysteriskt kul. För det det var ju, trots allt precis detta vi förutspådde. Se så rätt man kan ha.

Sovdags

Ja som rubriken säger är det dags för mig att sova, som för alla hårt arbetande ;) höhö.

Morgondagen bjuder på jobb och plugg. Vilken lördag va?!

Andra tredje såååld

Åh I'm in love with Heroes. Ledsen att jag tjatar men denna serie.... den är bara bäst! Och två snygga män finns i den, världens snyggaste tjej osv. Ni hör ju hur värd den är att se.

Här är framtids-peter petrelli, me like

I do it for you

Jag bara älskar min nya väska. Köpte två i går, men har bara använt den ena och jag är kär! Den är vacker och härlig. haha, jag låter galen. Men jag gillare!

Jag är otaggad på allt, so you know.

It's hard to say

Allt detta arbete. Skolarbete. Det tar bannemig aldrig slut. Aldrig. Men visst. Det är väl bara att kämpa på I guess.

Förresten är jag besatt. Totalt besatt. Av Heroes. Jag nästan lever i deras värld känns det som. Tänk om jag också hade en sån där kraft, typ som Claire. Att jag inte kunde dö. Coolt, men ändå läskigt. Ja ni fattar. Det här är i alla fall en serie som lätt ligger på samma nivå som mitt älskade prison break, om det nu inte tom är bättre!!

Vi är alla bara en tumör från döden...

...det är sant, jag lovar!


Haha

Är inte det här bara hur roligt som helst??

Sjuk sjukare sjukast

Den här natten var inte rolig. Jag kunde inte somna ordentligt förns älskling hade gått upp och åkt till flygplatsen. Vilket bara det är ovanligt. Men då sov jag, enda till 12.
Nu är jag placerad i soffan. Massa plugg väntar. Med pauser som innehåller Heroes!

Jag vill ha Ben&Jerry glass, vem köper till mig?

Sjuker

Jag mår pissdåligt idag :( har feber och förkyld.

Nu ska lägga mig på soffan och se Heroes!

Förresten är jag och Sofia klara med BoP! :)

Ordkunskap

Här sitter jag och slår upp ord på synonymer.se... lite kul är det att lära sig nya ord måste jag säga. Däremot undrar jag varför vi ska lära oss att beskriva ordet färre? Jag menar alla vet väl vad det är?

Jag säger då det. Imorgon ska jag till centrum på fm och köpa present till mamma som fyller år! :) På em ska jag och Sofia sitta och knåpa med power pointen. Inte så ansträngande dag!

Tralala

Jag och Sofia har varit så himla duktiga! Vi va på vårat företag idag och fick svar på allt vi behövde typ, sen gjorde vi en power point presentation som nästan är helt klar. Ni förstår säkert inte hur duktiga vi varit, men det gör jag. ha ha.

Igår var Ludvig här och hälsade på, vilket var trevligt såklart. Han åker tillbaka till Göteborg idag så nu får man inte se honom på ett tag!

Och åh vad jag är trött på att plugga nu, därför går jag och äter lite. haha.


Förtvivlad

När man i godan ro ligger och sover vid 12 på en söndag vill man väl knappast bli väckt av en jävla unge (som tydligen HETER Pepsi) som sjunger singstar Abba i lägenheten under?? Eller sjunger...snarare skriker! Inte nog med det hör man hur dom stökar runt och typ drar ut stolar, bankar osv heeela dagarna.

Jag kan inte riktigt förstå vissa människors problem ibland. Är det så svårt att ta hänsyn?

18 januari

Gårdagen var lyckad! jag hade jättekul och det verkade Linda ha också :) Jag fick dock sjuukt ont i fötterna vilket jag fortfarande har, inte särskilt roligt.

I detta nu när jag tänkte på att det är prick två månader kvar till min födelsedag kom jag på att det är TVÅ dagar kvar till mammas födelsedag. Panik jag har inte köpt något....

Linda-kväll igen

Snart bär det av till Linda för middag, sen utgång :) kommer bli kanonkul!

Idag har jag och slava städat, eller mest s...hahaha.


Och såhär ser jag ut dagen till ära.

Ikväll

Blir det 18-års middag hos Linda! :) Det kommer nog bli en supertrevlig kväll!
Och Linda är världens bästa vän! (vi har förövrigt varit vänner i 18 år såfort jag fyller ;) )

Sen ska jag såklart hem till slava som jag tycker om mest i världen :)

Hate it

Ibland känns bara allt så jävla sämst. Det gör det nu. Jag mår inte bra nånstans.


En fundering bara

Hur är det möjligt att det kan snöa från klarblå himmel?

Happy B-day

Härmed förklarar jag matematik som det tråkigaste som finns. Och till råga på allt är det svårt! Engelska är också bajstråkigt!

Idag fyller Linda år! Har inhandlat presenter till henne och köpte även en klänning till mig som va superfin! :) På fredag är det middag hos L, vilket ska bli myspys.

Back to work.

Lunarkjamar?

Det finns så många dårar i denna värld. Vad ska vi göra åt det? Va?

Imorgon blir det en slapp dag, två lessons sen leta present till Linda och skor till mig i Täby fucking c.


Just nu längtar jag så himla mycket till lönen. Och lönen jag får i mars ska vi inte tala om, den blir smarrig!

Ontish

Snart blire att skriva prov. Börjar få sådär ont i huvudet att man inte ser ngt... migrän kallas det nog. fyyfan!

hoppas jag kommer hem levande och har sett frågorna på provet!

Träni

Wow. Jag har tränat idag. 20 min på träningscykeln och 15 min på crosstrainern, sen tränade jag armar! Är en del stolt faktiskt. Att jag äntligen tog tag i det. Kanske inte var så ansträngande, men en börjar var det allt.

Juste, för att följa "träningens spår" så ska jag och Sofia hänga på Vallentuna Träningscenter måndag och ev. tisdag nästa vecka. Då blir det också lite träning, och solning för att sedan resten av veckan förbereda en power point redovisning om företaget som ska ske på fredagen. Blir nog en rätt så skön vecka utan "riktig" skola. :)

Dusch och sen fortsätta plugga. Och sen till älskling.

Pussi

Och då var det dax att ta tag i det där jobbiga igen. Plugget.
Ett geografi prov väntar imorn och jag känner pressen att prestera bra. På förra provet fick jag mvg, det enda i gymnasiet typ, haha! Men därför känner jag ännu större press såklart. Not very nice.

Blir kanske en tripp till Skellefteå tis-ons. Men som sagt, kanske.

Ska plugga en timme sen träna sen plugga igen. Så att alla vet!

Linda fyller 18 år på onsdag också, så i helgen blir det middag och utgång. :)

Haha

Asså jag vet inte riktigt.... men fyfan vilken idé

0,02 kr

För det är ju normalt att sälja ett knippe blommor för den summan på statiol? Aja klaga ska man väl icke.

Jag har förbrukat enormt mycket pengar på senaste, men det är värt det. Att känna att man har råd och unna sig saker. Tänk om det kunde vara så alltid ;)

RSS 2.0