I'm going home.

Så sant som det var sagt.

Imorgon ska jag jobba 10-19, kan nån förklara hur jag ska överleva detta dödspass??


Smack

Nu ska jag gå till jobbet! Börjar inte förns 1500, men tänkte glida runt lite i Täby C först ;) kanske prova på skidskoåkningen om rinken är kvar. Haha :)

Idag blir det kassa hela passet, men det är ju inte så många timmar!

Skridskor i Täby C



Bilden vägrade vända sig åt rätt håll när jag laddade in den här. Blä


Some sunny day baby...

Idag var det förvånandsvärt kul att jobba. Ja, ni hörde rätt! Jag var med mami hela dagen och plockade varor mestadels av de 7 timmarna. Satt bara i kassan EN timme. Det var så jävla skönt! Jag var till och med duktig att träna såfort jag kom hem sen (vi behöver ju inte nämna semlan på fikarasten och pannkakorna till middag, haha).

Nu ska jag börja äta Kalcidon och dricka ett glas mjölk om dagen plus att jag ska fortsätta med fisktabletterna så kanske jag får styr på mina naglar. Hoppas!

Igår var jag och sarah på en liten bjudning, vi festade till med  vin. Sen var det polisbilar, polishundar och hulliganer i farten vid ica på hemvägen. Någon hade tydligen krossat busshållplatserna. Misshandel var det säkert också.


Fail

Ja då har jag suttit och väntat på "Den rätte för Rosing" och så började det för en timme sen. Det SÖG ju!

Semeldagen

Eller fettisdagen. FET tisdagen. Idag SKA man vara fet och äta massa jävla semlor. Lite godis på det så är allt som det ska. Vi kan ju åtminstone intala oss själva detta.

Latheten smyger sig fram

Idag är den enda dagen på lovet som jag inte har något inplanerat, därför blev det en heldag i sängen i princip! Har inte ens orkat träna som jag borde. Imorgon, torsdag och fredan så jobbar jag. Suck. Men helgen är ledig så så blir det fest.

Jag börjar få lite panik över pengar. Jag vill ha så mycket för i London vill jag kunna leva livet och köpa det jag vill ha, så nu får det väl bli 2 ½ veckor av sparande innan  vi far iväg. Men ingen dör väl av det. =)

Nä nu ska jag dricka upp min smoothie och gå ut en sväng, har endast tagit en liten liten nypa luft på hela dagen.


Töntig utmaning från Ekis

Det första du kommer på...

Regler:
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
- Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- utmana 4 personer och radera mina svar Lycka till!

1. Vad heter du?: Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver?: Chip
3. Flicknamn: Caroline
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: Chokladsäljare
6. Färg: Ceris (stavas det då?)
7. Klädesplagg: Chinos
8. Mat: Citronmarinerad kyckling
9. Sak i badrummet: Cream
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Choklad på byxorna
12. Något man skriker: Chips!
13. Film: Casino Royale
14. Något man dricker: Champis
15. Band: Coldplay
16. Djur: Chinchilla
17. Gatunamn: Coolavägen
18. Bil: Citroën
19. Sång: Circus
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Curling

Det var fan inte det lättaste med bokstaven C!

Måndag

Ingen sovmorgon idag inte, åh nä. Jag gick upp klockan 9 för att jag skulle övningsköra ute i snölandskapet. Det gick riktigt bra idag faktiskt! Hoppas det inte är allt för långt kvar till körkortet...

Nu ska jag äta någon form av lunch, sedan ska jag träna hade jag tänkt. Men inte länge för det orkar jag inte. Resten av dagen ska jag läsa och sova, och kanske ngt annat kul ;)


Rest in peace min Viktor

Exakt 6 år sen. Rimbo, klockan 10. Jag och Martina skulle få ta hem våran alldeles egna ponny. En dröm som äntligen gick i uppfyllelse. Istället för att sitta och rida på Ridskoan en gång i veckan skulle vi få rida så mkt vi ville. När vi kom dit skulle vi ta honom från hagen för att direkt köra honom till hans nya hem, Valla Gård. Vi hade köpt en jättefin lädergrimma och prytt den med gosiga ludd över nosen och nacken. Transportskydden vi köpt åkte på och det var dags att lasta. Lilla Viktor ville inte följa med oss till en början, envis som han var. Men tillslut gick han in i transporten och vi åkte hemåt mot Täby. Att få en egen ponny var ingen dröm längre.

Den här hästen har gett mig så himla mycket. Mer än vad jag någonsin först kunde trott. Och man har hört frågan så många gånger "hur kan en häst betyda så mycket?"... Det är galet. 11 år och 11 månader var jag då vi fick honom. Orutinerad och liten, pytteliten. Viktor tog hand om mig. Vi lärde oss under dessa 6 år så galet mycket tillsammans. Utan honom hade jag aldrig kommit dit jag är nu. Jag skulle inte ens vara samma person. Det kanske låter töntigt, men jag har fått en enorm erfararenhet av allt från just ridningen till att kunna ta ansvar över saker och tvingas vara ute i -30 för min ponnys skull.


Min fina fina älskling har betytt allt för mig, jag älskar honom så det gör ont. Det är inte lätt att leva utan honom, men det går. Det finns dagar man tror att man inte ska klara av och det finns dagar som går lättare att leva. Men det finns alltid där i huvudet, och jag blir ständigt påmind om min älskade. Jag kan inte förstå att han är borta, vill inte. Jag kan fortfarande tänka vissa dagar att "nu ska jag nog gå ner och hälsa på Vicke", men så kommer man på att han inte finns där längre. att han vandrat vidare.

Det jag kan glädja mig åt är att han inte har ont längre. Och oavsett hur mitt liv kommer se ut i framtiden kommer han alltid finnas i mitt hjärta. Jag glömmer aldrig och kommer aldrig sluta älska min Viktor.


Congratulations!

Idag fyller Emma Ragell 18 år! Stort grattis till denna söta flicka! (som för övrigt har en stor talang inom dans)

Golden Heart

Hemkommen från skolan, ska tillbaka om en timme. Allt är great med andra ord...?!

You can't cry the pain away

Jahapp, då var helgen slut för denna gång. Har nada att plugga så har varit en asskön dag i sängen med Tillbaka till framtiden 3. Love it!

Igår var det förkrök hos Slava , sjukt mkt människor blev det i den lilla lägenheten, men kul hade vi. Tegel var det planerat först, men icke. Vi drog till Dubliner, ett ställe för sånna i mina föräldrars ålder vad jag förstod det som. Men det var najs. Liveband är alltid kul. Precis när jag och Slava var påväg ut hörde jag introt till Delivery med Babyshambles. Då blev jag lite ledsen. Men visserligen kan väl en sådan låt inte göras särskilt bra av några andra än just dom själva :)

Ikväll ska jag och älskling på Fredag den 13:e. Scary...

14 februari

Grattis syster! 20 år redan känns sjukt. Hon kan inte bli så gammal redan! Konstigt nog känns det mindre sjukt att jag fyller 18. Eller det känns sjukt åt andra hållet. Jag hoppas att ni fattar.

Ikväll är det utgång iaf. Ska sticka över till Slava om nån timme. Där förar vi sen bär det av. Jag är röd idag. För det ska man vara, tror jag. Känns bra i alla fall.

Förresten fick jag en jättefin ros och nån annan blomma av slava :) Då blev jag glad.

Armband och klippning

Idag har jag klippt mig hos bästa Camilla på Salong Tin Tin i Näsbypark. Hon jobbade här i Vallatorp där jag bor förut men nu har hon minsann flyttat. I vilket fall blev håret bra, klippte bort allt slitet som behövdes. Känns super nu! :) Mycket fräschare. Inte nog med detta köpte jag två fina armband på salongen för 49:- styck :) Så värt det!

Ikväll blir det dominans (haha) men los killos. Imorn på Alla hjärtans dag då Marty fyller år ska jag jobba, sen ut! Puss på det!


Never time for you

Det är jävligt lätt att snacka. Säga vad andra borde göra i det och det läget, men när det väl kommer till kritan för en själv är det inte lika lätt. Det är till och med jävligt svårt.


Men för fan

Ladda ner Absolute 90's. Fucking awesome. Nostalgi på hög nivå

Parfym

Tänk vad en parfym kan ge tillbakablickar. Jag tog på mig en parfym jag inte använt på länge idag. Shit. Jag bara känner hur vissa sekvenser av mitt liv hamnar framför ögonen. Då.

Sanningens ord

Det är en märklig värld vi lever i....

Love it


Snoppis

Det här var ju lite.....kul. ha ha. jag säger då det. de där schulman bröderna är ju allt lite speciella :)

Today

Idag var jag och Sofie hos min fina farmor! Vi spelade in lite om hennes barndom för ett arbete i historian och sen fick vi fick världens godaste lunch :) Men usch vilken tid det tar att åka Norrtälje bussen. Va SÅ nära på att missa min station för att jag somnade! Haha

Igår blev jag inbjuden till Spotify också så nu har jag det underbara programmet gratis! I'm fucking happy.

Skare va så skare va


Sunny monday

Såååå, vad har jag gjort i helgen. I lördags var det tegel för hela slanten. Det var riktigt jävla roligt. Träffade min gamla fritidsfröken som var mitt och Lindas allt på den tiden. haha.

Igår jobbade jag. Har aldrig någonsin mått sämre. Shit. Satt och tänkte på pizza och chips hela dagen. haha. Men slutade iofs 15 så det va rätt lugnt. Efter jobbet åkte jag och slava till hans föräldrar i Norrtälje. Det var mysigt. Vi fick typ godaste maten ever! :) Sen va jag nöjd.

Nu är jag ledig idag och imorn också, så varför inte börja dagen med en lååång jävla promenad i det fina vädret?


Så det så

Man får säga att ett barn är fult om det är sanningen.

Bevis.

Jag har bevis. Bevis på något många här i världen inte tror på. Det berörde fruktansvärt. Men det är bevis. Bevis att det faktiskt går. Ni där uppe. Någon är kanske med mig nu. Ser vad jag gör.

Jag vet i alla fall att en fin människa som förtjänade bättre har det bra nu.

Fredag hela veckan

What's goin' on? Keep it cool.

Är danssugen och ja helt enkelt sugen på en utekväll. Men icke, det får vänta till morgondagen. Ikväll blir det lugnt. Ska kanske hänga med Sarah. :)

Jag saknar den viktigaste delen i mitt liv. Min livsstil. Mitt allt. Men om jag nu överlever utan det kan det verkligen vara allt då?

Jag och min lille bästis


Min söta vän Nils


Klunk

Imorgon börjar helgen. En lång helg för min (och många andras) del. Det är nämligen lagt två studiedagar på måndag och tisdag, vilket är helt underbart! Då ska det minsan sovas, men också tränas. Det lovar jag mig själv. Men för att se till "den riktiga" helgen så planeras utgång. Eller det är vad jag vill och är sugen på. Sedan bjuds det på hockey på lördag, Ryssland-Finland. Då måste jag upp tidigt för tror matchen börjar 12 typ. Men det blir kul. Var länge sedan sist.
Och ikväll ska Sverige slå Ryssland, elleeeer?

Nu ska jag måla naglarna.

I god damn hate doctors

09.10 hade jag tid för röntgen/ultraljud. Jag var där 09.05 cirka. Lagom tänkte jag. Jag väntade, och väntade. 09.25 kom en tjej som ropade mitt namn och tog in mig i ett rum. Där fick jag lägga mig och medan hon hämtade doktorn. Återigen väntade jag. Låg där och tänkte på lite allt möjligt. Tillslut blev jag arg. Riktigt arg. 09.45 kommer den jävla doktorn! 20 minuter senare! Och där låg jag i ett kolsvart rum och kände mig stressad till skolan. Inte nog med detta kommer läkarjäveln in och tuggar tuggummi och ser lite nonchalant på mig, han gör det han ska och säger lite snabbt att det inte är ngt fel. Sen säger han hej då och drar. Där ligger jag alldeles kletig om magen. Tack för din hjälp.


Rädlsa

Förresten ska jag röngas imorgon. Jag är typ lite nervös, eller till och med rädd. Det är njurarna iaf för jag har haft så mycket urinvägsinfektioner det senaste halvåret. Jag hoppas verkligen det inte är ngt! Läste i tidningen om nån brasiliansk modell som fick kapa händer och fötter för att hennes urinvägsinfektion gått så långt. Sen dog hon.

När jag skulle sy mitt huvud för kanske 7 år sen tog det 3 timmar innan jag vågade ta bedövningssprutan. Ha ha. Man är väl töntig ibland. Det är ju inte direkt så att man skulle dö eller må värre än vad man redan gjorde med ett hack som blödde på huvudet. Ung och dum.

As usual

Visst är det väl lätt att somna när man ligger och kolla på tv.... Något jag nu förtiden har som en vana. Nåväl, men blir ju piggare efteråt iaf!

Nu har jag bytt om och ska kila till Slava och laga mat och se på film, as usual det med. Men det är mysigt :)

Ska kanske på bio imorn, vad ska man se?? Går en hel del bra filmer nu verkar det som......

Najs bajs

Nyligen hemkommen från skolan, inga läxor att ta tag i (förutom lite rest-grejer som likagärna kan vänta några månader till) så vad sägs om att ladda ner lite rederiet? ;) Om inte annat kan jag nog hitta på något annat kul. Ska nog motionera i någon form lite senare iaf. Men först ätaaaa. Att vara utsvulten är jobbigt. Att betala 17 kronor för värdelös skolmat är jobbigt, och värdelöst.

Nu närmar sig dagen... 6-års dagen. Jag tänker på dig varje dag!

For sure

Vilka svin det finns här i världen. Som inte skiljer på ditt och mitt. Som inte heller vet vart gränsen går. Eller de vet, men skiter i det. De ger upp något/någon annan för att få något/någon de tror är bärre. Men är det verkligen värt det? Att svika någon så fruktansvärt... Tål att tänkas på!!

Nu är det dagt för rederiet! Bästa serien, ha ha. Imorgon är det övningskörning för hela slanten. På körskola för första gången, innan skolan t.o.m. Go Caaamzill. haha.

Champagne High

NU är det dags för lunch.. om jag nu får kalla det så. Sedan klockan 10 då jag gick upp har jag hunnit med att städa mitt rum, både dammsugit och dammat. Innan det packade jag diskmaskinen full hos Slava och satte igång den. Åh så duktig jag är. Ha ha...

Jag har också hunnit med en powerwalk på 50 min i det fina vädret. Efter det tränade jag armar. Oj oj oj. MEN plugget däremot är något jag inte tagit tag i ännu, det får bli efter maten.

Morsning korsning (eller när säger man det?? kanske när man hälsar...)

Lucky me

Den här dagen skulle bli så bra, jag skulle börja 13.20 och bara ha två lektioner! Men, denna dag blev bättre än så... min lektion som jag skulle ha 13.20 blev inställd för Gunnar är fast i snö-London. Inte nog med detta struntar jag i sista lektionen. Såååå nu ska jag njuta av denna dag på bästa sätt.

SMACK

It's my life

Man ser alltid folk förändras, vissa mer andra mindre. Förändringar sker väl alltid beroende på vad som hände i ens liv. Men att se vissa förändras så mycket, till något så mycket sämre är inte kul. Någon som brukade vara din vän, men som nu är helt främmande för dig......


RSS 2.0